Fysio Alblasserdam

Woont u in Alblasserdam of omstreken en heeft u last van een blessure, verminderde flexibiliteit, een ongeluk, pijn, een operatie of iets dergelijks? Dan bent u bij Fysio Alblasserdam aan het juiste adres. Fysio Alblasserdam is dé fysiotherapie bij u in de regio! Als u naar onze praktijk komt, kiest u voor hoge kwaliteit, professionaliteit, goede service en gemak. U kunt wanneer u wilt, zonder wachtrij of verwijzing van dokter/arts, snel en gemakkelijk een afspraak maken in onze moderne praktijk. Dus twijfel niet tot uw klacht een blijvende klacht wordt en kom naar Fysio Alblasserdam aan de Ohmweg 5.

Ook hoeft u zich geen zorgen te maken over de vergoeding van uw afspraken, aangezien wij contracten hebben met alle zorgverzekeraars binnen Nederland. Wilt u een afspraak maken? Bel dan naar 0180-849257, mail naar info@fysio-alblasserdam.nl of maak online gemakkelijk een afspraak via onze online agenda.

 

Heeft u ook zo’n last van pijn in uw nek, rug, benen, schouder of ergens anders in of op uw lichaam? Laat dan zo snel mogelijk één van onze professionals ernaar kijken, voordat het te laat is. Wij helpen u aan een pijnvrij dagelijks leven en maken samen met u een persoonlijke aanpak!

Fysio Connected contracten alle zorgverzekeraars

AANDACHT VOOR UW KLACHT

Tijdens onze persoonlijke intake brengen wij uw klacht/probleem zorgvuldig en met aandacht in kaart.

INSPECTIE & ONDERZOEK

Tijdens onze inspectie voeren wij een uitgebreid functieonderzoek uit om erachter te komen waar uw klachten vandaan komen.

WELKE THERAPIE

Samen met u kijken wij wat de beste therapie is die voor u de ideale pijnvermindering brengt.

DIRECTE CONTROLE

Wij testen direct of uw lichaam weer is hersteld zoals het zou moeten. Zo niet, dan passen wij de behandeling voor u aan!

GOEDE NAZORG

Doormiddel van onze nazorg zorgen wij ervoor dat uw klachten/pijn niet meer terugkeren.

Fysio Connected

Over Fysio Alblasserdam

Er staat maar één ding centraal bij Fysio Alblasserdam en dat bent u! Daarom bieden wij een grote variatie aan met specialismen, zodat u altijd geholpen kunt worden met wat voor klachten dan ook. Wij beschikken over de volgende behandelingen/specialismen: manuele therapie, dry needling, medische training, corona revalidatie, normale revalidatie, golffysio, muligan, claudicatio en zo nog veel meer. Alles wat wij doen, gaat in overleg met u. Dit doen wij zodat u het ideale herstelproces meemaakt. Ook houden wij rekening met uw dagelijkse leven, zoals sport, school, werk en/of hobby’s.

Fysio Alblasserdam: wat zeggen onze patiënten?

4.5/5

Matheo

”Mooie praktijk en veel verstand van wat er gedaan wordt.”

5/5

Berend

”Pijn is na een klein aantal weken al weg. Fijne nazorg!”

5/5

Lisette

”Communicatie is erg fijn en kan snel terecht als ik wil.”

Persoonlijke aanpak:

De aanpak bij Fysio Alblasserdam is niet zoals bij vele andere fysiotherapieën. Wij bieden namelijk het ideale herstelproces door samen met u te kijken naar uw persoonlijke situatie. Wij luisteren naar al uw wensen, u staat centraal! 

Veel gestelde vragen

U kunt een afspraak maken voor een online intake/consult via de knop “Plan een online consult”. Wij hanteren geen wachtrij.

U kunt op elk moment waar u ook bent een online consult inplannen en bijwonen. Bent u op werk en heeft u het erg druk? Maak een online afspraak. Bent u op uw sportvereniging en vertrouwt u de pijn niet? Maak snel via deze website een online afspraak! Wacht niet tot het te laat is.

Tijdens de online intake kijkt één van onze professionele therapeuten naar uw klacht en wordt er beslist of dit het beste thuis of op één van onze praktijken wordt behandelt. Woont u gelegen bij één van onze praktijken komen wij aan huis, anders lossen we het op een andere manier op.

Net als een normale Fysiotherapie afspraak wordt dit online consult ook vergoedt. Wij hebben met alle zorgverzekeraars van Nederland een contract. Als u fysiotherapie in uw pakket heeft zitten heeft u geen omkijken naar de kosten.

Staat uw vraag er niet tussen? Mail dan naar info@fysio-alblasserdam.nl of bel naar 0180 849 257

Meer weten over Fysio Alblasserdam?

Meer weten over Fysio Alblasserdam? Neem dan op uw gewenste manier contact met ons op

Openingstijden

Maandag- vrijdag: 8:00-18:00
Weekenden en avonden: Op afspraak

Contactgegevens

Telefoon: 0180 849 257
E-mail: info@fysio-alblasserdam.nl

Contactformulier