Fysio Barendrecht (Connected)

Over Fysio Barendrecht

Bij Fysio Barendrecht bent u onze prioriteit. Wij zijn een praktijk met een enorm breed scala aan specialismen, waarbij u centraal staat. Alle behandelingen gaan in overleg met u en worden op uw persoonlijke leven afgesteld. Wij zijn sinds 2020 gevestigd aan de Achterom 1A in Barendrecht, wat een centrale en goed bereikbare plek is midden in het dorp! Wat hebben wij u allemaal te beiden? Van corona revalidatie tot dry needling, van triggerpoint tot looptrainingen, van manuele therapie tot medische training, van golffysio tot groepslessen, van muligan tot claudicatio en ga zo maar door. Dit alles uitgevoerd door onze professionals! Samen met u gaan we opzoek naar de therapie die op uw lijf geschreven staat.

Heeft u vragen of twijfelt u ergens over? Maak gemakkelijk en snel een afspraak of bel ons op 0180-849257.

Fysio Connected contracten alle zorgverzekeraars

Algemene informatie omtrent Fysio Barendrecht

U hoeft bij Fysio Barendrecht niet bang te zijn voor hoge kosten, wij zijn namelijk aangesloten bij alle zorgverzekeraars van Nederland. U kunt altijd bij één van onze therapeuten terecht, met of zonder verwijzing van een dokter/arts. Wij kijken bij elke behandeling naar uw dagelijkse leven en zorgen dat onze afspraken op uw sport, werk en/of studie worden afgestemd. Dit doen wij zodat u zo goed mogelijk kunt presteren, wat belangrijk is voor een optimaal herstel! Merkt u dat er iets lichamelijk niet klopt of heeft u ergens last van pijn/klachten? Zorg dan dat u niet te lang twijfelt en maak snel en gemakkelijk een afspraak. De grootste fout die wordt gemaakt is dat mensen te lang wachten, omdat mensen denken dat het vanzelf wel overgaat. Hierdoor loopt u de kans dat het blijvende klachten worden.

Fysio Connected Fysiotherapie

” Altijd en overal een professional die u kunt helpen waar u ook bent! We hebben geen wachttijden, zodat we u zo snel mogelijk van dienst kunnen zijn. Wij hebben zelfs contracten met alle zorgverzekeraars in Nederland. Maak hier gemakkelijk uw online intake afspraak.”

Fysio Barendrecht: wat zeggen onze patiënten?

5/5

Peter

”Binnen een aantal weken al klachtenvrij! Snelle en goede service”

5/5

Annabel

”Overgestapt naar Fysio Barendrecht, super blij met die keuze. Aanrader.”

4.5/5

Vincent

”Therapeuten snappen en weten wat ze doen. Ook wordt er met passie gewerkt.”

Persoonlijke aanpak:

De aanpak bij Fysio Barendrecht is zowel professioneel als persoonlijk. Iedere patiënt geniet van voldoende tijd, aandacht en zorg. Dit is naar onze mening van belang voor een ideaal herstelproces.

Veel gestelde vragen

U kunt een afspraak maken voor een online intake/consult via de knop “Plan een online consult”. Wij hanteren geen wachtrij.

U kunt op elk moment waar u ook bent een online consult inplannen en bijwonen. Bent u op werk en heeft u het erg druk? Maak een online afspraak. Bent u op uw sportvereniging en vertrouwt u de pijn niet? Maak snel via deze website een online afspraak! Wacht niet tot het te laat is.

Tijdens de online intake kijkt één van onze professionele therapeuten naar uw klacht en wordt er beslist of dit het beste thuis of op één van onze praktijken wordt behandelt. Woont u gelegen bij één van onze praktijken komen wij aan huis, anders lossen we het op een andere manier op.

Net als een normale Fysiotherapie afspraak wordt dit online consult ook vergoedt. Wij hebben met alle zorgverzekeraars van Nederland een contract. Als u fysiotherapie in uw pakket heeft zitten heeft u geen omkijken naar de kosten.

Staat uw vraag er niet tussen? Mail dan naar info@fysio-barendrecht.nl of bel naar 0180 849 257

Gepersonaliseerd traject

Bij Fysio Barendrecht zorgen wij er ten alle tijden voor dat het behandelplan persoonlijk en naar uw wens gemaakt wordt. Onze aanpak is zowel professioneel als persoonlijk! Wij zorgen voor het ideale herstelproces doormiddel van voldoende aandacht, tijd en zorg bij iedere patiënt.

Kwaliteit = Prioriteit  

Al onze fysiotherapeuten bij Fysio Barendracht zijn BIG-geregistreerd en ingeschreven bij het KRF (Kwaliteit Register Fysiotherapie)! Ook werken onze professionals aan de kwaliteit via Qualiview en Zorgkaart Nederland.

Goede bereikbaarheid

Fysio Barendrecht is centraal gelegen in Barendrecht. Zo kunt u het makkelijk bereiken met de auto, fiets, lopend of met het OV (gratis parkeren voor de deur). Wij staan 5 dagen per week voor u klaar!

Openingstijden

Wij zijn voor u altijd open. U kunt op elk moment een online afspraak inplannen. Vanuit daar kijken we wat er mogelijk is vanuit huis of fysieke praktijk.

Contactgegevens

Telefoon: 0180 849 257
E-mail: info@fysio-barendrecht.nl

Contactformulier