Fysio Rhoon

Heeft u al wel eens gehoord van onze moderne fysiotherapiepraktijk Fysio Rhoon? Wij hebben het antwoord op al uw fysieke klachten, pijn en vragen. Dus woont u in Rhoon en heeft u iets waarvan u het niet helemaal vertrouwt? Kom dan snel langs met of zonder verwijzing van een arts of dokter. Het adres van Fysio Rhoon is Anthony van Hobokenstraat 8 en u kunt gratis parkeren voor de deur. Onze professionele fysiotherapeuten werken volgens de nieuwste inzichten die wetenschappelijk zijn bewezen. Wij hebben alle specialismes binnen ons team! Ook heeft Fysio Rhoon met alle zorgverzekeraars in Nederland een contract, waardoor u geen last heeft van hoge kosten en u nooit om hoeft te kijken naar de vergoeding. Wacht niet te lang bij twijfel en bel naar 0180-849 257 of maak online een afspraak!

Fysio Rhoon: wat zeggen onze patiënten?

4.7/5

Sanne

”Heel erg tevreden, bedankt.”

5/5

Sem

”Hele specifieke en goede oefeningen voor mijn rug.”

4.7/5

Merlijn

”Aanrader. Nek binnen 2 weken beter, hoe dan?”

Over Fysio Rhoon

Bij Fysio Rhoon willen wij iedereen helpen, wat voor klachten/pijn u ook heeft. Daarom hebben wij een grote variatie aan therapieën en specialismen. Naast manuele en algemene therapie hebben wij ook de volgende behandelingen: medische training, corona revalidatie, muligan, claudicatio, golffysio, dry needling, looptraining, normale revalidatie en ga zo nog maar even door.

 

Fysio Connected Fysiotherapie

Bij Fysio Rhoon behandelen onze professionele fysiotherapeuten u liever vandaag dan morgen. Het kan namelijk gebeuren dat uw klachten en/of pijn verergeren als u er te laat iets aan laat doen. Twijfel daarom niet en laat het checken bij Fysio Rhoon. Dan weet u ook gelijk wat er speelt en wat u kunt doen om optimaal te herstellen!

Fysio Connected

U staat centraal

Bij Fysio Rhoon bent u degene die centraal staat. Het draait bij ons allemaal om de patiënten. Sinds 2020 hebben wij een prachtig pand in het mooie dorp Rhoon. makkelijk bereikbaar met auto, fiets, ov en lopend. U kunt zelfs gratis parkeren voor de deur.

We kijken samen met u welke therapie bij u op het lijf geschreven staat en dat doen we door uw dagelijks leven te bekijken. We zorgen dat de fysiotherapie past in uw leven met werk, sport en/of studie. Het gehele proces denken wij met u mee en houden we contact.

Fysio Connected contracten alle zorgverzekeraars

Hoe pakken onze fysiotherapeuten het aan?

Zodra u bij ons terecht bent gekomen, is er natuurlijk iets wat er opgelost moet worden. Hierbij gaan wij u helpen en doormiddel van een goed doordacht plan. Samen met u wordt er een stappenplan gecreëerd met als doel om u pijnvrij te krijgen! Hieronder ziet u onze werkwijze.

Stap 1: Aandacht tijdens uw intake

Tijdens een uitgebreid intake gesprek brengen we uw probleem in kaart en kijken we daarnaast ook naar uw persoonlijke situatie.

Stap 2: Diepgaand onderzoek doen

We voeren een diepgaand onderzoek uit om uw probleem/klacht te achterhalen. Alles wat we hier tegenkomen nemen we mee in ons advies en behandelprotocol.

Stap 3: Fysio vanuit huis?

Als we de intake hebben gehad, gaat onze professional beslissen of de klacht kan worden verholpen doormiddel van gespecialiseerde oefeningen thuis of dat u langs een praktijk moet komen.

Stap 4: Meten = Weten

Na de behandelingen testen wij de functie waar uw probleem zat opnieuw. Zo komen we erachter of alles heeft gewerkt zoals het zou moeten. Zo heeft u ook het vertrouwen en het bewijs dat onze behandelingen hebben geholpen.

Stap 5: Nazorg heeft prioriteit

Wij zorgen er niet alleen voor dat u snel van uw probleem/pijn af bent, ook zorgen wij ervoor dat uw klacht niet na een aantal weken weer terug komt. Dit doen we bijvoorbeeld door adviezen op het gebied van voeding, geestelijk en/of uw beweging in het dagelijks leven.

Veel gestelde vragen

U kunt een afspraak maken voor een online intake/consult via de knop “Plan een online consult”. Wij hanteren geen wachtrij.

U kunt op elk moment waar u ook bent een online consult inplannen en bijwonen. Bent u op werk en heeft u het erg druk? Maak een online afspraak. Bent u op uw sportvereniging en vertrouwt u de pijn niet? Maak snel via deze website een online afspraak! Wacht niet tot het te laat is.

Tijdens de online intake kijkt één van onze professionele therapeuten naar uw klacht en wordt er beslist of dit het beste thuis of op één van onze praktijken wordt behandelt. Woont u gelegen bij één van onze praktijken komen wij aan huis, anders lossen we het op een andere manier op.

Net als een normale Fysiotherapie afspraak wordt dit online consult ook vergoedt. Wij hebben met alle zorgverzekeraars van Nederland een contract. Als u fysiotherapie in uw pakket heeft zitten heeft u geen omkijken naar de kosten.

Staat uw vraag er niet tussen? Mail dan naar info@fysio-rhoon.nl of bel naar 0180 849 257

Meer weten over Fysio Rhoon?

Meer weten over Fysio Rhoon? Neem dan op uw gewenste manier contact met ons op.

Openingstijden

Maandag- vrijdag: 8:00-18:00
Weekenden en avonden: Op afspraak

Contactgegevens

Telefoon: 0180 849 257
E-mail: info@fysio-rhoon.nl

Contactformulier