Fysiotherapie online

Heeft u al wel eens gehoord van Fysiotherapie online? Het is een nieuwe dienst wat wij als Fysio Connected ook aanbieden. U kunt op elk moment van de dag en waar u ook maar bent een online consult bijwonen en inplannen. Als u het druk heeft met werken of iets anders in het dagelijks leven, kunt u nu in plaats van naar een praktijk toe komen (wat veel tijd kost) gemakkelijk thuis of op kantoor fysiotherapie online volgen. Dus heeft u lichamelijke klachten of pijn, twijfel dan niet meer en probeer onze online fysiotherapie dienst uit.

Wat is fysiotherapie eigenlijk?

Fysiotherapie, u heeft er vast en zeker eerder van gehoord of mee te maken gehad. Fysiotherapie is er natuurlijk om u en alle andere mensen met lichamelijke klachten en pijn te helpen. Er wordt door middel van fysiotherapie hulp geboden om uw bewegingsapparaat te hertellen. De meeste mensen schakelen fysiotherapie in als ze bijvoorbeeld last hebben van een blessure, pijn aan zijn/haar lichaam of andere lichamelijke klachten/aandoeningen. Het doel van fysiotherapie is om de functie van uw lichaam te krijgen zoals dat hoort. Als u bijvoorbeeld slecht kunt lopen, zitten of liggen, is dat dus de prioriteit om dat terug te krijgen. Bij het oplossen van eventuele klachten of pijn, komen veel verschillende behandel methodes naar boven. Elke klacht kan op een andere manier verholpen worden. Je hebt verschillende therapieën, zoals triggerpoint, golffysio, revalidatie, manuele therapie, taping, etc. U begint altijd met een intake gesprek waarna er een behandelplan wordt gemaakt samen met u. Na het behandeltraject wordt er ook gezorgd voor goede nazorg.

Fysio Connected Fysiotherapie
Fysio Connected contracten alle zorgverzekeraars

Fysio Connected: wat zeggen onze patiënten

4.5/5

Pleun

”Uitstekend werk, zeer tevreden.”

5/5

Arend

”Ik ben erg blij met de switch die ik heb gemaakt van fysiotherapie.”

5/5

Bilal

”Er wordt super goed met mij meegdacht, dat vind ik heel fijn.”

Fysio Connected

wat zijn voordelen van fysiotherapie online?

  • Als u het erg druk heeft is dit ideaal te combineren.
  • Waar en wanneer u ook bent een online consult bijwonen of inplannen.
  • Gemakkelijk vanuit huis afspraken maken en meetings bijwonen.
  • Professioneel advies van de therapeut krijgen.
  • Eén op één contact via de fysiotherapie online.
  • U krijgt alle antwoorden op uw vragen.
  • U krijgt achteraf oefeningen mee met eventueel advies voor materiaal.
  • Wij blijven als Fysio Connected ontwikkelen en denken met u mee.

Alles samen met u!

Bij Fysio Connected zorgen wij er altijd voor dat wij behandelen in samenspraak met u. Wij kijken naar uw situatie en doen niks zonder toestemming!

Fysiotherapie online bij Fysio-Connected

De fysiotherapie online van Fysio-Connected is gemaakt voor de drukke mensen die last hebben van lichamelijke klachten en/of pijn. U kunt bij Fysio Connected namelijk een afspraak maken, waar en wanneer u maar wilt. U kunt een online consult bijvoorbeeld bijwonen op uw werk als u te druk bent om naar een fysiopraktijk te komen of u kunt thuis een online consult bijwonen. Verder vindt u bij Fysio Connected op de website ook de juiste informatie over eventuele klachten die u heeft.

Bij Fysio-Connected staat u centraal en kijken we altijd samen wat het beste behandelplan is voor u. Wij letten op uw dagelijkse leven en zorgen dat alles past binnen uw perfecte plaatje. Ook geven wij vaak oefeningen mee voor thuis, zodat u de klachten op een ideaal tijdstip kunt aanpakken. Wij hebben op de website van Fysio Connected ook een pagina waar u materiaal kunt kopen voor deze klachten. Deze worden aangeraden door de fysiotherapeuten als dit nodig is.

Veel gestelde vragen

U kunt een afspraak maken voor een online intake/consult via de knop “Plan een online consult”. Wij hanteren geen wachtrij.

U kunt op elk moment waar u ook bent een online consult inplannen en bijwonen. Bent u op werk en heeft u het erg druk? Maak een online afspraak. Bent u op uw sportvereniging en vertrouwt u de pijn niet? Maak snel via deze website een online afspraak! Wacht niet tot het te laat is.

Tijdens de online intake kijkt één van onze professionele therapeuten naar uw klacht en wordt er beslist of dit het beste thuis of op één van onze praktijken wordt behandelt. Woont u gelegen bij één van onze praktijken komen wij aan huis, anders lossen we het op een andere manier op.

Net als een normale Fysiotherapie afspraak wordt dit online consult ook vergoedt. Wij hebben met alle zorgverzekeraars van Nederland een contract. Als u fysiotherapie in uw pakket heeft zitten heeft u geen omkijken naar de kosten.

Staat uw vraag er niet tussen? Mail dan naar info@fysio-connected.nl of bel naar 0180 849 257

Meer weten over Fysio Connected?

Meer weten over Fysio Connected? Neem dan op uw gewenste manier contact met ons op.

Openingstijden

Maandag- vrijdag: 8:00-18:00
Weekenden en avonden: Op afspraak

Contactgegevens

Telefoon: 0180 849 257
E-mail: info@fysio-connected.nl

Contactformulier