Online fysio

Heeft u lichamelijke klachten of vertrouwt u iets niet en bent u druk of wilt u vanuit huis de juiste oplossing zoeken? Dan is online fysio de perfecte dienst voor u. Thuis achter uw laptop met de fysiotherapeut bespreken wat er aan de hand is en direct geholpen worden met professioneel advies. Als dat u aanspreekt is online fysiotherapie echt iets voor u.

 

Wat is fysiotherapie?

Fysiotherapie is er voor het hulp bieden aan klachten aan uw bewegingsapparaat. Wanneer u bijvoorbeeld veel pijn, een blessure of een andere aandoening ervaart aan uw lichaam, kunt u fysiotherapie inschakelen om u te helpen. Wanneer uw functies en vaardigheden niet meer werken als normaal door bijvoorbeeld klachten, pijn of blessures, kan fysio hierbij helpen door middel van veel verschillende methodes. Het herstel van die vaardigheden en functies is ook het doel van fysio. Bij fysiotherapie kan er bijvoorbeeld manuele therapie, dry needling, oefentherapie, medical taping, etc. U maakt met een fysiotherapeut afspraken over hoe de behandelingen gaan lopen en achteraf wordt er professioneel advies gegeven.

Fysio Connected Fysiotherapie

Fysio Connected: wat zeggen onze patiënten

5/5

Patrick

”Helemaal geen last meer van mijn rug, thanks!”

5/5

Peter

”Ik wil Freek ontzettend erg bedanken voor het helpen.’

4.5/5

Fin

”Mijn zoon Heeft een fijne tijd gehad bij de fysio.”

Fysio Connected

wat zijn de voordelen van online fysiotherapie?

Als u een druk leven hebt door werk, sport of hobby’s, kan online fysiotherapie een goede oplossing zijn. Hieronder ziet u wat nog meer voordelen zijn van online fysio:

  • U kunt gemakkelijk vanuit huis een afspraak inplannen en bijwonen.
  • U kunt waar u ook bent even snel een afspraak inplannen en bijwonen.
  • Alle antwoorden op uw vragen.
  • Online fysiotherapie is een trend en gaat mee met de ontwikkeling.
  • U krijgt oefeningen voor thuis om van de klachten af te komen.
  • U krijgt professioneel advies mee.
Fysio Connected contracten alle zorgverzekeraars
Fysiotherapie praktijk connected

Online fysio bij Fysio-Connected

Bij Fysio Connected bieden wij de perfecte online fysiotherapie aan voor iedereen. Wij hebben het antwoord op al uw vragen rondom lichamelijke klachten en pijn. U staat bij ons altijd centraal en zorgen voor een behandelplan naar uw voorkeur. U kunt per direct een formulier invullen met uw gegevens en uw klacht en dan wordt u doordeweeks dezelfde dag of de volgende dag al gebeld voor een online intake. Er wordt door Fysio Connected dus naar uw klachten gekeken, maar ook naar uw persoonlijke situatie voor het optimale herstel proces. Daarom is Fysio Connected ideaal voor iedereen, u kunt waar en wanneer u ook bent een afspraak inplannen en bijwonen.

Wij snappen het als u het te druk heeft met werk, sport of andere zaken en daardoor niet naar een fysiopraktijk kunt komen. Doe de fysio dan lekker vanuit huis of vanuit kantoor met Fysio Connected. U krijgt achteraf altijd professioneel advies van één van onze fysiotherapeuten en kunt ook oefeningen voor thuis meekrijgen. Wij bieden daarnaast ook cursussen en materialen aan om uw oefeningen perfect te kunnen uitvoeren.

Hoe pakken onze fysiotherapeuten het aan?

Zodra u bij ons terecht bent gekomen, is er natuurlijk iets wat er opgelost moet worden. Hierbij gaan wij u helpen en doormiddel van een goed doordacht plan. Samen met u wordt er een stappenplan gecreëerd met als doel om u pijnvrij te krijgen! Hieronder ziet u onze werkwijze.

Stap 1: Aandacht tijdens uw intake

Tijdens een uitgebreid intake gesprek brengen we uw probleem in kaart en kijken we daarnaast ook naar uw persoonlijke situatie.

Stap 2: Diepgaand onderzoek doen

We voeren een diepgaand onderzoek uit om uw probleem/klacht te achterhalen. Alles wat we hier tegenkomen nemen we mee in ons advies en behandelprotocol.

Stap 3: Fysio vanuit huis?

Als we de intake hebben gehad, gaat onze professional beslissen of de klacht kan worden verholpen doormiddel van gespecialiseerde oefeningen thuis of dat u langs een praktijk moet komen.

Stap 4: Meten = Weten

Na de behandelingen testen wij de functie waar uw probleem zat opnieuw. Zo komen we erachter of alles heeft gewerkt zoals het zou moeten. Zo heeft u ook het vertrouwen en het bewijs dat onze behandelingen hebben geholpen.

Stap 5: Nazorg heeft prioriteit

Wij zorgen er niet alleen voor dat u snel van uw probleem/pijn af bent, ook zorgen wij ervoor dat uw klacht niet na een aantal weken weer terug komt. Dit doen we bijvoorbeeld door adviezen op het gebied van voeding, geestelijk en/of uw beweging in het dagelijks leven.

Veel gestelde vragen

U kunt een afspraak maken voor een online intake/consult via de knop “Plan een online consult”. Wij hanteren geen wachtrij.

U kunt op elk moment waar u ook bent een online consult inplannen en bijwonen. Bent u op werk en heeft u het erg druk? Maak een online afspraak. Bent u op uw sportvereniging en vertrouwt u de pijn niet? Maak snel via deze website een online afspraak! Wacht niet tot het te laat is.

Tijdens de online intake kijkt één van onze professionele therapeuten naar uw klacht en wordt er beslist of dit het beste thuis of op één van onze praktijken wordt behandelt. Woont u gelegen bij één van onze praktijken komen wij aan huis, anders lossen we het op een andere manier op.

Net als een normale Fysiotherapie afspraak wordt dit online consult ook vergoedt. Wij hebben met alle zorgverzekeraars van Nederland een contract. Als u fysiotherapie in uw pakket heeft zitten heeft u geen omkijken naar de kosten.

Staat uw vraag er niet tussen? Mail dan naar info@fysio-connected.nl of bel naar 0180 849 257

Meer weten over Fysio Connected?

Meer weten over Fysio Connected? Neem dan op uw gewenste manier contact met ons op.

Openingstijden

Maandag- vrijdag: 8:00-18:00
Weekenden en avonden: Op afspraak

Contactgegevens

Telefoon: 0180 849 257
E-mail: info@fysio-connected.nl

Contactformulier