Online Fysiotherapeut

Een online fysiotherapeut helpt u bij al uw vragen rondom uw lichaam. Heeft u klachten aan uw nek, schouder, heup, benen, ga zo maar door, dan kan de online fysiotherapeut u hierbij helpen. Allereerst wordt er een intake afspraak gemaakt waarbij u aan de online fysiotherapeut kunt uitleggen wat er precies aan de hand is. Hierna gaat de fysiotherapeut uitgebreid onderzoek doen om erachter te komen waar de klacht of de pijn vandaan komt. Als alles duidelijk is wordt er samen met u een online behandelplan gemaakt en geeft de online fysiotherapeut professioneel advies mee. Ook zorgen de online fysiotherapeuten voor de juiste nazorg en eventuele oefeningen voor thuis.

 

Fysio Connected: wat zeggen onze patiënten

5/5

Kiran

”Beste therapie die ik heb gehad tot nu toe.”

4.3/5

Sahir

”Fijne communicatie.”

5/5

Lente

”Ik wil Mees Versluis bedanken voor zijn fijne inzet.”

Onze online fysiotherapeuten

Betrokken, professioneel, deskundig, duidelijk en doelgericht zijn de kenmerken van onze online fysiotherapeuten. Onze professionele online fysiotherapeuten hebben ervaring met alle soorten klachten en pijn. Vertrouwt u iets lichamelijk niet helemaal of heeft u ergens pijn en heeft u daar veel last van? Wacht dan niet te lang en plan een online intake in met één van onze online fysiotherapeuten. Als u het online formulier invult wordt u binnen één werkdag teruggebeld om een afspraak in te plannen. Tijdens de eerste afspraak (intake) wordt er gezamenlijk met u een behandelplan gemaakt om te kijken hoeveel afspraken u nog nodig heeft. Het kan zijn dat één van onze online fysiotherapeuten het advies geeft om één van onze praktijken te bezoeken. Het kan ook zo zijn dat er oefeningen meegegeven worden voor thuis en dat er een aantal vervolg consulten worden gepland.

Dus maak snel en gemakkelijk een afspraak online of bel ons met vragen 0180-849257.

 

Fysio Connected contracten alle zorgverzekeraars

Wat doen onze fysiotherapeuten online?

Onze fysiotherapeuten behandelen natuurlijk ook in één van onze praktijken. Onze online fysiotherapeuten hebben dus ontzettend veel ervaring en dezelfde specialisaties als alle andere fysiotherapeuten. U kunt met alle klachten bij onze online fysiotherapeuten terecht, heeft u bijvoorbeeld nekpijn, rugpijn, last van uw schouder, benen, heup, hoofd, enkels, knie en ga zo maar door. Wat doen onze fysiotherapeuten online? Tijdens de online intake (meeting) kunt u het verhaal kwijt over uw klacht aan de fysiotherapeut. Eén van onze online fysiotherapeuten doet dan een uitgebreid onderzoek om de oorzaak van uw klacht te achterhalen. Daarna beslist de therapeut wat het meest handig is om te doen in uw situatie. Er wordt altijd gedaan aan nazorg en een goed toekomstig advies.

Fysio Connected Fysiotherapie

” Onze online fysiotherapeuten staan 24/7 voor u klaar. heeft u vragen, klachten en/of pijn? Kom Maak dan snel een afspraak en dan zit u voor dat u het weet thuis achter uw eettafel met één van onze professionals te bellen. Online fysiotherapie is ideaal voor uw tijd.”

Hoe pakken onze online fysiotherapeuten het aan?

Stap 1: Aandachtige intake

Tijdens een diepgaand intake gesprek brengen wij uw klachten en/of pijn in kaart en kijken wij natuurlijk ook naar uw persoonlijke leven met sport, werk en hobby’s.

Stap 2: Uitgebreid onderzoek

Onze online fysiotherapeuten voeren een uitgebreid onderzoek uit om uw pijn en/of klacht in kaart te brengen. Alles wat onze professionals hier tegenkomen nemen zij mee in het advies en behandelplan.

Stap 3: Praktijk of vanuit huis?

Als de intake is gedaan, gaan onze professionals beslissen of de klacht en/of pijn kan worden verholpen door middel van gespecialiseerde oefeningen voor thuis of dat u langs één van onze praktijken moet komen.

Stap 4: Functie testen

Na het behandelplan testen onze online fysiotherapeuten de functie waar uw klacht en/of pijn zat nogmaals. Zo komen zij er achter of de oefeningen hebben  gewerkt zoals het zou moeten. Zo heeft u ook het vertrouwen en het bewijs dat onze behandelingen u hebben geholpen.

Stap 5: Nazorg op nummer 1

Onze online fysiotherapeuten zorgen er niet alleen voor dat u snel van uw klacht en/of pijn af bent, ook zorgen zij ervoor dat uw klacht niet na een aantal weken weer terug komt. Dit doen zij door adviezen op het gebied van voeding en beweging te geven over uw dagelijkse leven.

Veel gestelde vragen

U kunt een afspraak maken voor een online intake/consult via de knop “Plan een online consult”. Wij hanteren geen wachtrij.

U kunt op elk moment waar u ook bent een online consult inplannen en bijwonen. Bent u op werk en heeft u het erg druk? Maak een online afspraak. Bent u op uw sportvereniging en vertrouwt u de pijn niet? Maak snel via deze website een online afspraak! Wacht niet tot het te laat is.

Tijdens de online intake kijkt één van onze professionele therapeuten naar uw klacht en wordt er beslist of dit het beste thuis of op één van onze praktijken wordt behandelt. Woont u gelegen bij één van onze praktijken komen wij aan huis, anders lossen we het op een andere manier op.

Net als een normale Fysiotherapie afspraak wordt dit online consult ook vergoedt. Wij hebben met alle zorgverzekeraars van Nederland een contract. Als u fysiotherapie in uw pakket heeft zitten heeft u geen omkijken naar de kosten.

Staat uw vraag er niet tussen? Mail dan naar info@fysio-connected.nl of bel naar 0180 849 257

Meer weten over Fysio Connected?

Meer weten over Fysio Connected? Neem dan op uw gewenste manier contact met ons op.

Openingstijden

Maandag- vrijdag: 8:00-18:00
Weekenden en avonden: Op afspraak

Contactgegevens

Telefoon: 0180 849 257
E-mail: info@fysio-connected.nl

Contactformulier